årets marknadsförare

Jorge Castro – Vinnare av Årets digitala marknadsförare

Jag heter Jorge Castro och bor i Stockholm. Tidigare har jag frilansat som SEO konsult där jag hjälpt många företag till topp positioner. Under 2014-2021 var jag marknadschef på ABS Wheels, ett bolag som jag tog från 30 till 130 MSEK med hjälp av SEO och Growth Marketing. Hela storyn finner ni på ecommerce sucess podden här.

Jag är även författare till boken “framtidens SEO” som finns att köpa på adlibris, Bokus, Akademibokhandeln (+ 30 andra butiker)

BTW, missa inte senaste kundcaset “Growth Gurun har dubblat Riddermark Bils organiska trafik på sex månader

 

Pressbilder (Fria att använda)

PODDAR JAG GÄSTAT/R

En av Sveriges främsta SEO experter om SGE “Nya google”

Framtidssäkra din affär med smartare SEO – Jorge Castro

Framtidens Ehandel med Jorge Castro, SEO expert

Hur jobbar man med tillväxt?

Hur når man tillväxt med SEO?

Vad är SEO?

Dyk ner i SEO:ns magiska värld

Senaste nytt om mig på Linkedin

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.