Årets marknadsförare – E-star awards

Föreläsning

Utbilda dig inom SEO och Growth hacking med Jorge Castro, vinnare av årets marknadsförare.
(1h föreläsning med Jorge Castro: Fr 40.000 kr)

Över 10 års erfarenhet av SEO

Jorge Castro är en erfaren SEO-expert som har en bred kunskap om sökmotoroptimering. Han har arbetat med SEO i många år och har en djup förståelse för hur sökmotorer fungerar och hur man kan förbättra en webbplatsranking i sökresultaten. 

Hans resa började som CMO för ABS Wheels, ett bolag som han tog från 30 MSEK TILL 130 MSEK med taktiker inom Growth Marketing. Efter sina fem år på ABS valde Jorge att starta byrån Growth Marketing Sweden AB. Byrån har idag kunder i olika storlekar – allt från banker till lokala ehandlare och börsbolag.

Som föreläsare är Jorge Castro en utmärkt källa till kunskap och inspiration. Han har en förmåga att förklara svåra koncept på ett lättförståeligt sätt och han är duktig på att presentera praktiska exempel och strategier som man kan använda för att förbättra sin egen webbplats.

Jorge vann nyligen Årets marknadsförare. Läs mer om Jorge Castro.

 

Omdömen från företag

“Jag har haft förmånen att lyssna på ett av Jorges föredrag och jag slogs av hans förmåga att, under föredraget, omvandla det tekniskt avancerade, för oss som åhörare, till ngt som kändes greppbart och möjligt att agera på utan att för den skull göra ämnet banalt. Coolt ????”

Pino Roscigno

Commercial & Brand Director at Stadium

“Medverkade i en intressant och mycket givande workshop som Jorge ledde kring utvecklingen av framtidens SEO och sökbeteende. Kan varmt rekommendera Jorge för liknande arbete”

Janne Waxin

Chief Commercial Officer (CCO) på Partyking AB

“Jorge är grymt initierad och inspirerande föreläsare om SEO, AI och hur man sätter fingret på var potentialerna finns. När andra bara pratar om ”mer content”, reder han ut begreppen på riktigt och visar hur man skapar resultat för små och stora företag!”

Magnus Ohlsson

CEO, Happy Homes

“Wow upplevelse med Jorge i talarstolen! Så mycket insikter och också en hel del ifrågasättande på allt som florerar nu inom AI! Bättre kompetens inom detta område får man leta efter!”

Stina Klaesson

VD Åhlens Outlet

“Var på en Jorges SEO-föreläsningar. Extremt hög kompetens och relevans, fanns ”nördigt” detaljerade svar för de som så önskade. Flöt proffsigt genom landskapet av åhörare för att anpassa sin presentation.
Fördjupade sig där det fanns högre intresse för detaljer. Helt enkelt väldigt väldigt bra!”

Thomas Collin

CEO på Nordbutiker

“Jorge har den unika egenskapen att göra det obegripliga begripligt och intressant. Med en värme och energi som går utöver det vanliga, förklarar han inte bara så att alla förstår, utan dessutom får han det att vara intressant och roligt. Det finns ingen annan i branschen som kan leverera detta bättre, och då är jag själv van föreläsare. Jorges kunskap, retorik och engagemang får 11 av 10 i min bok”

Peter Paunovic

CEO, Yobber

“Jorge levererade en proffsig och skräddarsydd föreläsning för oss och våra portföljbolag. Han får in övergripande strategier och väldigt bra hands-on-tips som alla kan ta vid på. Extra uppskattat att han levererade en light SEO-analys till alla våra deltagande bolag, riktigt snyggt”

Diana Selguson

CMO, Renevatio AB

“Jorge lyckades på en timme få med sig samtliga på bolaget på vad SEO och growth marketing är och hur det kan fungera på en hårt reglerad marknad som spel och lotterier. På ett pedagogiskt och underhållande sätt visade han på både möjligheter och utmaningar och sådde många frön till diskussionerna under resten av vår kickoff. “

Jonas Lindholm

VD Kombispel & Nordic Lottery

“Jorge’s föreläsning om SEO 2023 var otroligt intressant, relevant och fullmatad med bra tips. Jorge’s energi och djupa kunskap inom ämnet gör honom till en fröjd att lyssna på”

Cajsa Horn

CEO, Common Clouds

”Jorge kan sin sak när det kommer till SEO och growth marketing. Han är uppdaterad kring det senaste, ger tydliga och konkreta exempel toppat med ovärderliga ”outside the box”-tips som ger resultat.”

Leila Kloo

Head of Operations, IB24

“Jorge är extremt kunnig inom sitt område. Det märks att han ligger i framkant i branschen och hänger på allt som händer i en snabbt föränderlig bransch. Väldigt intressant och kul att lyssna på. Extra roligt att han gjort bra research och kom med bra feedback till de företagen som han föreläste för. Kan varmt rekommendera Jorge!!”

Johannes Bergenwall

CEO, Out of Bounds Sweden AB

”Jorge föreläste om SEO på en av våra konferenser för ledarutveckling. Innehållet var inspirerande, lärdomarna många och de levererade med ett stort engagemang. Alla fick med sig något handfast hem att börja med redan dagen efter. Ett superproffs.”

Fredrik van Speijk

Grundare & CEO Golfamore Group

“Lyssnade på Jorge tillsammans med Retailnätverket Retailomainia och det var en eye opener för mig i världen kring SEO. Lärde mig mycket nytt och tog med mig massor av användbara tankar vidare. ”EEAT”kommer användas , tack Jorge för en inspirerande föreläsning ! “

Susanne Ekendahl Weisten

CEO, NK Retail AB

Populär föreläsare inom olika event

Några av de som gästat Jorge Castro

commonclouds.COM
länsförsäkringar logotyp
golfhäftet logotyp
SPORTHyRA logotyp
out-of-bounds
innebandy24 logotyp
ontee.com
SHESIZE logotyp
scandinavianphoto logotyp
svettkliniken
ecommerce festival 3.0

Föreläsningar inom SEO och AI 

Internationella föreläsningar: Keynote Speaker