Årets marknadsförare – E-star awards

Föreläsning

Utbilda dig inom SEO och Growth hacking med Jorge Castro, vinnare av årets marknadsförare.
(1h föreläsning med Jorge Castro: Fr 30.000 kr)

Över 10 års erfarenhet av SEO

Jorge Castro är en erfaren SEO-expert som har en bred kunskap om sökmotoroptimering. Han har arbetat med SEO i många år och har en djup förståelse för hur sökmotorer fungerar och hur man kan förbättra en webbplatsranking i sökresultaten. 

Hans resa började som CMO för ABS Wheels, ett bolag som han tog från 30 MSEK TILL 130 MSEK med taktiker inom Growth Marketing. Efter sina fem år på ABS valde Jorge att starta byrån Growth Marketing Sweden AB. Byrån har idag kunder i olika storlekar – allt från banker till lokala ehandlare och börsbolag.

Som föreläsare är Jorge Castro en utmärkt källa till kunskap och inspiration. Han har en förmåga att förklara svåra koncept på ett lättförståeligt sätt och han är duktig på att presentera praktiska exempel och strategier som man kan använda för att förbättra sin egen webbplats.

Jorge vann nyligen Årets marknadsförare. Läs mer om Jorge Castro.

 

Några av de som gästat Jorge Castro

commonclouds.COM
länsförsäkringar logotyp
golfhäftet logotyp
SPORTHyRA logotyp
out-of-bounds
innebandy24 logotyp
ontee.com
SHESIZE logotyp
scandinavianphoto logotyp
svettkliniken

“Jorge levererade en proffsig och skräddarsydd föreläsning för oss och våra portföljbolag. Han får in övergripande strategier och väldigt bra hands-on-tips som alla kan ta vid på. Extra uppskattat att han levererade en light SEO-analys till alla våra deltagande bolag, riktigt snyggt”

Diana Selguson

CMO, Renevatio AB

“Jorge har den unika egenskapen att göra det obegripliga begripligt och intressant. Med en värme och energi som går utöver det vanliga, förklarar han inte bara så att alla förstår, utan dessutom får han det att vara intressant och roligt. Det finns ingen annan i branschen som kan leverera detta bättre, och då är jag själv van föreläsare. Jorges kunskap, retorik och engagemang får 11 av 10 i min bok”

Peter Paunovic

CEO, Yobber

“Jorge’s föreläsning om SEO 2023 var otroligt intressant, relevant och fullmatad med bra tips. Jorge’s energi och djupa kunskap inom ämnet gör honom till en fröjd att lyssna på”

Cajsa Horn

CEO, Common Clouds

”Jorge kan sin sak när det kommer till SEO och growth marketing. Han är uppdaterad kring det senaste, ger tydliga och konkreta exempel toppat med ovärderliga ”outside the box”-tips som ger resultat.”

Leila Kloo

Head of Operations, IB24

“Jorge är extremt kunnig inom sitt område. Det märks att han ligger i framkant i branschen och hänger på allt som händer i en snabbt föränderlig bransch. Väldigt intressant och kul att lyssna på. Extra roligt att han gjort bra research och kom med bra feedback till de företagen som han föreläste för. Kan varmt rekommendera Jorge!!”

Johannes Bergenwall

CEO, Out of Bounds Sweden AB

”Jorge föreläste om SEO på en av våra konferenser för ledarutveckling. Innehållet var inspirerande, lärdomarna många och de levererade med ett stort engagemang. Alla fick med sig något handfast hem att börja med redan dagen efter. Ett superproffs.”

Fredrik van Speijk

Grundare & CEO Golfamore Group

Populär föreläsare inom olika event

ecommerce festival 3.0

Föreläsningar inom SEO och AI 

Internationella föreläsningar: Keynote Speaker