Hjälp med Google ads – maximera din digitala marknadsföring 

Var får man hjälp med Google ads? Digital marknadsföring är avgörande för att lyckas online, för att annars syns du inte online. Med det sagt, då är Google Ads en av de mest effektiva verktygen som finns tillgängliga idag. Men för att lyckas med Google Ads kan det krävas mycket kunskap och erfarenhet.

En person kollar på sina Google ads statistik. Tur att man kan få hjälp med google ads.

På bilden visas en person som kontrollerar sin statistik på Google ads platformen.

Känner du att du saknar denna kompetens och behöver hjälp med google ads? Då kan du anlita en Google Ads-expert för att få hjälp med att optimera dina annonser och öka din försäljning.
Här är tre områden där Google Ads-experter kan göra skillnad:

Optimering av Google ads annonser

Genom att använda rätt sökord och skapa en effektiv målgrupp kan en Google Ads-expert hjälpa dig att skapa annonser som syns för rätt personer vid rätt tidpunkt. Optimerade annonser ökar chanserna att kunderna klickar på dina annonser och blir intresserade av din verksamhet.

Budgethantering

En Google Ads-expert kan hjälpa dig att maximera din budget genom att förhindra slöseri med dina pengar. Det kan vara svårt att hantera budgeten på egen hand, särskilt om du aldrig har gjort det tidigare. En specialist kan ge dig en tydlig översikt över din budget och optimera dina annonser.

Mätning och analys

Att mäta och analysera dina annonser är avgörande för att optimera din marknadsföringsstrategi och få ut mer av din budget. En Google Ads-expert kan hjälpa dig att spåra och analysera resultaten av dina annonser, vilket ger dig värdefulla insikter om din målgrupp, men även vad som fungerar bäst för din verksamhet.

Att anlita en Google Ads-expert är en investering som kan ge dig en konkurrensfördel och öka din försäljning. Om du vill maximera din digitala marknadsföring och få ut mer av din budget, kan det vara värt att överväga att få hjälp av en Google Ads-expert. Få en bättre förståelse för hur Google Ads fungerar och bli en expert på digital marknadsföring idag.

Källa: https://www.forbes.com/sites/forbesbusinesscouncil/2022/01/07/six-ways-to-improve-your-roi-with-google-ads/?sh=2977802e42ff

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.