Vad är PM på Facebook?

Vad är PM på Facebook? Det är en fråga som många användare kan ha när de först börjar använda den populära sociala medieplattformen. PM står för “privat meddelande” och det är ett sätt för användare att kommunicera med varandra på Facebook.

Bild på messenger och facebook ikonen. Vad är PM på Facebook

En bild på Facebook iconen samt messenger iconen, messenger används för PM i Facebook.

Detta är annorlunda än att lägga upp ett inlägg på din profil eller skriva en kommentar på någon annans inlägg, eftersom PM endast kan ses av de personer som är involverade i konversationen.

För att skicka ett PM på Facebook, behöver du klicka på meddelandeikonen längst upp till höger på skärmen. Därifrån kan du välja vilken vän du vill skicka meddelandet till och skriva ditt meddelande.

Fördelarna med att skicka PM

Att skicka privata meddelanden via Facebook har många fördelar. Det är ett snabbt och enkelt sätt att kommunicera med vänner och familj. Du kan skicka meddelanden oavsett var du befinner dig i världen, så länge du har en internetuppkoppling.

En annan fördel med PM är att det tillåter användare att kommunicera på ett mer privat sätt. Detta kan vara användbart för att diskutera känsliga ämnen eller för att organisera privata evenemang.

Säkerhet vid användning av PM på Facebook

Det är viktigt att tänka på säkerhet vid användning av privata meddelanden. För det första bör du aldrig dela känslig information, som lösenord eller personlig information, via PM. Du bör också vara försiktig med vem du skickar meddelanden till och undvika att öppna meddelanden från personer du inte känner.

Privata meddelanden är praktiska, de tillåter användarna att kommunicera på ett mer privat sätt. Det är en snabb och enkel metod för att hålla kontakten med vänner och familj, oavsett var i världen de befinner sig. Men det är viktigt att använda privata meddelanden på ett säkert sätt och att inte dela känslig information med personer du inte litar på.

Källa: https://smallbusiness.chron.com/send-pm-facebook-51213.html

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.