Vad är Mynewsdesk och hur fungerar det?

Vad är Mynewsdesk? Jo, Mynewsdesk är en online-tjänst som hjälper företag och organisationer att hantera sin mediehantering. Plattformen ger företag möjlighet att publicera pressmeddelanden, blogginlägg och andra nyheter, och nå ut till en större publik.

Bild på nyheter på en hemsida. Vad är mynewsdesk ? En tjänst som hjälper företag och organisationer med media.

Bild på en nyhetssida.

Så hur fungerar Mynewsdesk?

Nu kanske du funderar hur det fungerar och om det är någonting för ert företag. Tur så har vi samlat det viktigaste informationen om Mynewsdesk.
Här är några viktiga saker att veta:

1. En central plats för all din mediehantering

Med denna tjänst får du en central plats där du kan hantera all din mediehantering. Du kan publicera pressmeddelanden, blogginlägg och andra nyheter direkt på plattformen. Dessutom kan du hantera dina kontakter och samarbeta med andra inom organisationen.

2. Öka synligheten för ditt företag

Genom att publicera nyheter på Mynewsdesk kan du öka synligheten för ditt företag. Plattformen har över 30 000 journalister och bloggare som använder tjänsten för att hitta nyheter och stories. Genom att publicera på Mynewsdesk ökar du därför chansen att din nyhet når ut till en större publik. Behöver jag säga att det kommer att öka er brand awareness? Kunderna kommer att komma ihåg er om det publiceras mycket nyheter om er.

3. Enkel att använda

Mynewsdesk är enkel att använda och kräver ingen teknisk kunskap. Du kan enkelt publicera nyheter och hantera dina kontakter på plattformen. Dessutom finns det en rad verktyg som hjälper dig att analysera din mediehantering och se hur dina nyheter sprids.

För att svara på frågan kortfattat. Mynewsdesk är en enkel och effektiv plattform för mediehantering som hjälper företag och organisationer att publicera pressmeddelanden, blogginlägg och andra nyheter på en central plats. Genom att använda Mynewsdesk kan du öka synligheten för ditt företag och nå ut till en större publik. Tjänsten är enkel att använda och har även verktyg för att analysera din mediehantering. Så varför inte prova redan idag? Det är trots allt bästa sättet att veta om det fungerar för er.

Källa: https://www.mynewsdesk.com/en/about-us/

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.