Vad är en Google partner?

Google Partner är en certifiering som Google utfärdar till företag som visat upp kompetens och förmåga att skapa och leverera kvalitativa tjänster och lösningar inom Google-teknologier.

En Google Partner erbjuder en mängd olika tjänster som kan hjälpa företag att skapa och genomföra effektiva annonskampanjer på Google-plattformar. Dessa tjänster kan innefatta sökordsanalys, annonskopiering, annonsoptimering, kampanjanalys, och en mängd andra relaterade tjänster. En Google Partner har också tillgång till specialverktyg och information från Google som hjälper dem att göra sina kampanjer mer effektiva.

Vad är en Google partner

Detta är en Google partner

Fördelarna med att anlita en Google partner är många. För det första kan en partner erbjuda expertis och kunskap kring Googles produkter och tjänster, såsom Adwords och Google Analytics, och därmed hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din annonsbudget. Dessutom har partners ofta tillgång till speciella verktyg och insikter som hjälper dem att optimera din annonsering och förbättra dina resultat.

En Google partner kan även hjälpa dig att skapa strategier för att nå dina mål, och ge rådgivning om hur du kan öka din synlighet på nätet. Sammanfattningsvis kan det vara en fördel att anlita en Google partner om man vill ha expertis och kunskap för att få ut så mycket som möjligt av annonsering på Google och nå sina mål på ett mer effektivt sätt.

För att bli en Google Partner måste ett företag uppfylla vissa kriterier, såsom att ha minst en person som har klarat en Google Ads-certifiering, man måste ha minst 90 dagars historik med Google Ads-konton samt spenderat en viss summa pengar och att upprätthålla en viss nivå av kundnöjdhet.

Fördelar 

Google partner-märket är en viktig indikator på att en byrå är professionell och kompetent när det gäller att skapa och hantera annonskampanjer. Byråer som har detta märke har genomgått en omfattande certifiering från Google och har bevisat sin expertis inom Adwords och annonsering

Källa:
https://support.google.com/google-ads/answer/9029203?hl=en

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.