Threads appen – Vad är det? #Fomo

Hej alla! Jorge Castro här. Jag är riktigt spänd över att berätta om Threads, en fantastisk ny app som skapats av Instagram-teamet. Med Threads kan du enkelt dela textuppdateringar och delta i spännande samtal. Det är som att Instagram möter en ny dimension av uttryck – text! Låt mig berätta mer om vad den här appen har att erbjuda.

Threads app

Bild: Denna bild visar logotypen för Threads.

PS:

(Bästa videon jag hittat hittills online som visar hur du använder threads)

Threads är designat för att göra det enkelt att ansluta och dela med dina nära och kära. Genom att logga in med ditt Instagram-konto kan du skapa inlägg på upp till 500 tecken som kan inkludera länkar, foton och videor upp till 5 minuter långa. Det är ett perfekt sätt att uttrycka dina tankar och idéer på ett mer detaljerat sätt.

Instagram jobbar även hårt för att göra Threads kompatibelt med andra sociala nätverk, vilket öppnar upp ännu fler möjligheter att forma framtidens internet. Syftet är att de vill att du ska kunna ansluta och dela med människor över olika plattformar och skapa en sammanhållen upplevelse.

Vad är Threads?

Threads är inte bara en app för skapare, utan även för dig som bara vill dela något snabbt och enkelt. Med den här appen får du en separat plats för realtidsuppdateringar och offentliga samtal. Det är som att ha ett privat rum där du kan uttrycka dig och interagera med andra.

Deras mål är att skapa en positiv och kreativ miljö där du kan vara dig själv. Precis som på Instagram kan du följa och ansluta till vänner och skapare som delar dina intressen. Dessutom har vi implementerat befintliga säkerhets- och användarkontroller för att säkerställa din trygghet och integritet.

Threads är Meta’s första steg mot att bli kompatibelt med en öppen social nätverksprotokoll, och jag tror att det kommer att revolutionera sättet vi ansluter och interagerar online. Jag ser fram emot att se hur den här appen kommer att hjälpa oss att hitta våra gemenskaper, oavsett vilken plattform vi väljer att använda.

Threads finns nu tillgängligt för nedladdning på Apple App Store och Google Play Store i över 100 länder. Jag uppmanar er att testa och dela era tankar och åsikter. Tillsammans kan vi skapa en mer sammanlänkad och spännande digital värld.

Hur registrerar jag mig för Threads?

Användare av Threads kommer att behöva ett Instagram-konto för att logga in. När du har registrerat dig är det enkelt: du kan välja att följa samma personer som du gör på Instagram, om dessa användare också har Threads, eller följa helt nya människor. En sak att tänka på är att om du laddar ner Threads och vill ta bort ditt konto, måste du också ta bort ditt hela Instagram-konto.

Hur likt är Threads Twitter?

Om du är en vanlig användare av Twitter kommer du att märka de uppenbara likheterna mellan de två apparna: båda har nyhetsflöden, hjärtformade symboler för att låta användare “gilla” andras innehåll och möjligheten att dela vidare. Viss formulering har dock ändrats, medan retweets kallas “reposts” och tweets kallas “threads”. Detta är dock inte tillräckligt för att hindra Twitter från att hota med stämning.

Det var allt för nu! Tack för att ni läste, och vi ses snart igen med mer spännande innehåll. Ha en fantastisk dag!

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.