Ny hemsida – Bygg en professionell webbsida och öka din online närvaro

Att bygga en ny hemsida är en viktig del i att synas på nätet. Det är inte längre tillräckligt att ha en statisk hemsida som inte uppdateras regelbundet. Vill man lyckas på nätet behöver man ha en modern och responsiv webbsida. Att ha en hemsida är inte bara en fördel för företagare, utan det kan också vara viktigt för privatpersoner. För de som vill marknadsföra sig själva eller dela sin passion med andra.

på bilden ser vi en person testa en ny hemsida på mobilen samt datorn så att den är väl optimerad.

Varför behöver du en ny hemsida?

Det finns många anledningar till att bygga en webbplats. Om du är företagare kan en hemsida hjälpa dig att synas online och nå ut till nya kunder. En modern hemsida kan också skapa ett professionellt intryck och öka kundförtroendet. Om du är en privatperson kan en hemsida hjälpa dig att bygga ditt personliga varumärke och visa upp dina kunskaper och intressen.

Hur bygger man en ny hemsida?

Det finns flera olika sätt att bygga en ny webbplats, beroende på dina behov och budget. En enkel hemsida kan byggas med hjälp av en webbplattform, såsom WordPress eller Wix. Dessa plattformar erbjuder mallar och verktyg för att bygga en hemsida utan att behöva ha någon teknisk kunskap. Om du vill ha en mer avancerad hemsida kan du anlita en professionell webbutvecklare som kan skapa en skräddarsydd lösning efter dina behov och önskemål.

Fördelar med detta

Det kan öka din online närvaro och göra dig mer synlig på nätet. Genom att använda SEO (sökmotoroptimering) och marknadsföringstekniker som SEA (search engine advertising) och sociala medier kan du nå ut till fler potentiella kunder. En modern och responsiv hemsida kan också skapa ett professionellt intryck och öka förtroendet hos dina kunder. Dessutom kan en hemsida ge dig möjlighet att visa upp dina produkter eller tjänster på ett tydligt och attraktivt sätt.

Nu när vi har gått igenom detta kan vi konstatera, att bygga en ny hemsida är en viktig del i att synas online och öka sin närvaro på nätet. Det finns flera olika sätt att bygga en hemsida, beroende på dina behov och budget. En modern och responsiv hemsida kan öka ditt förtroende och hjälpa dig att nå ut till fler kunder.

Källa: https://www.forbes.com/sites/theyec/2020/02/03/why-every-business-needs-a-website/?sh=51767b8c6e75

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.