När Kom TikTok Ut? 

TikTok har revolutionerat den moderna världen av sociala medier. Denna app har gjort det möjligt för användare att skapa korta videor som de kan dela med vänner, familj och följare. Men när kom TikTok ut egentligen? Låt oss ta en titt på historien bakom den här populära appen.

När kom TikTok ut?

Bilden visar TikTok i rampljuset

TikTok som Muscially

TikTok, tidigare känd som Musically, är en social video-app som lanserades i september 2016. Appen erbjuder en plattform för användare att skapa och dela videor med musik som bakgrundsmusik. TikTok har blivit en enorm framgång runt om i världen, med mer än 2 miljarder nedladdningar över hela världen. Men när kom TikTok ut och vad har gjort den till den enormt populära appen den är idag?

Historien om TikTok

TikTok grundades i september 2016 av ett kinesisk teknologiföretag med namnet Bytedance. Appen blev snabbt en stor framgång i Kina, då och där kallades den “Douyin”. I september 2017 lanserades appen internationellt under namnet TikTok. Därefter har den snabbt blivit en av de mest nedladdade apparna i världen, särskilt bland unga människor.

TikToks Popularitet

TikToks popularitet beror på dess enkla användargränssnitt, som möjliggör skapandet av korta, roliga videor med musik som bakgrund. Appen har också en stor samling av musik och soundeffekter, det gör det enkelt för användare att skapa unika videor. TikTok har också en växande gemenskap av skapare, vilket gör det möjligt för användare att upptäcka och följa nya skapare och videor.

TikTok har kommit långt sedan dess lansering i september 2016. Appen har blivit en enorm framgång runt om i världen, med miljarder nedladdningar och en växande gemenskap av användare. Oavsett om du är en skapare som vill dela dina videor med världen eller en användare som vill se roliga videor, så är TikTok en app som är värd att prova. Så när kom TikTok ut? Den kom ut i september 2016 och har sedan dess revolutionerat den moderna världen av sociala medier.

Källa: https://www.androidauthority.com/who-owns-tiktok-3176134/

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.