Hur gillar man på Instagram?

Hur gillar man på Instagram? En fråga som många nybörjare på Instagram kan ställa sig när de börjar använda appen. Instagram är en social medieplattform där användare kan ladda upp bilder och videoklipp, följa andra användare, och interagera genom att gilla och kommentera inlägg. I denna artikel kommer vi att titta närmare på hur du kan gilla inlägg på Instagram.

Bild som demonstrerar gilla hjärtat på instagram. Hur gillar man på Instagram?

När man gillar på instagram kommer det upp ett litet hjärta på skärmen. 

Vad är Instagram och hur fungerar det?

Innan vi går in på hur man gillar inlägg på Instagram, är det viktigt att ha en grundläggande förståelse för vad Instagram är och hur det fungerar. Instagram lanserades först 2010 och är en plattform där användare kan dela foton och videor med andra användare. Användare kan följa varandra, interagera genom att gilla och kommentera inlägg, och även använda olika filter och redigeringsverktyg för att förbättra sina bilder och videor.

Hur gillar man inlägg på Instagram?

Att gilla ett inlägg på Instagram är enkelt och tar bara några sekunder. Så här gör du:

  1. Öppna Instagram-appen på din mobiltelefon eller surfplatta.
  2. Bläddra igenom din feed och hitta inlägget som du vill gilla.
  3. Tryck på hjärtat under bilden eller videon för att gilla inlägget.
  4. När du har gillat inlägget kommer hjärtat att färgas rött.

Det är också möjligt att ogilla ett inlägg genom att helt enkelt trycka på hjärtat igen. Om du vill ta bort en gilla-markering från ett inlägg som du tidigare har gillat, är det bara att trycka på hjärtat igen och din gilla-markering kommer att tas bort.

Varför är det viktigt att gilla inlägg på Instagram?

Att gilla inlägg på Instagram är ett sätt att visa uppskattning och stöd för de personer och företag du följer på plattformen. Genom att gilla inlägg kan du också öka din synlighet på plattformen. På så vis kan du få fler följare och interaktioner på dina egna inlägg.

Att gilla inlägg på Instagram är enkelt och tar bara några sekunder. Genom att gilla inlägg på plattformen kan du visa uppskattning för dina favoritanvändare, öka din synlighet och få fler följare. Kom ihåg att det också är möjligt att ogilla ett inlägg genom att helt enkelt trycka på hjärtat igen. Så om du är en nybörjare på Instagram, oroa dig inte – att gilla inlägg är enkelt och du kommer snart att vara en proffs på plattformen.

Källa: https://help.instagram.com/500150933343536

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.