Hur får man Likes på TikTok?

TikTok har blivit en av de mest populära sociala medierna och en plattform där användare kan visa upp sin kreativitet och unika talanger. Men hur får man likes på TikTok och annan engagemang från användare på TikTok?

Men hur får man likes på TikTok? En bild på tiktok banner

Bilden visar en banner på den populära applikationen TikTok

Vikten av innehåll

Det allra viktigaste är att skapa kvalitativt innehåll som din publik gillar och engagerar sig med. TikTok är känt för sin musikaliska och roliga kultur, därmed är det också viktigt att du använder musik och humor. Det skall du göra för att fånga uppmärksamheten hos din publik. Prova också att vara annorlunda och unik, det är särskilt viktigt på TikTok där det finns så många andra användare som gör samma sak som du.

Utnyttja TikToks Algoritm

TikTok har en smart algoritm som avgör vad som visas i den första rullen för varje användare. Det kan du utnyttja för att få likes. Genom att använda hashtags och länka ditt konto till dina andra sociala medier kan du öka din synlighet. Du kan också använda utmaningar och trendande låtar för att få fler visningar och likes.

Engagera med andra Användare

Engagemang är nyckeln till att få likes på TikTok. Genom att interagera med andra användare på TikTok genom att gilla, kommentera och dela deras videor. Du kan också samarbeta med andra TikTok-användare för att få mer synlighet och fler likes.

Var regelbunden

Det är viktigt att vara regelbunden och skapa innehåll ofta för att hålla din publik intresserad. Du bör försöka skapa innehåll minst en gång per dag för att få bästa resultat. Det här kan vara en av de viktigaste punkterna när man frågar sig själv, hur får man likes på tiktok?

Så, hur får man likes på TikTok?

Att få likes på TikTok handlar om att skapa kvalitativt innehåll. Det gör du genom att utnyttja appens algoritm, engagera med andra användare och vara regelbunden. Det tar tid och hårt arbete, men med rätt strategi kan du bygga en stor publik och få mycket integration med din TikTok kanal.

Källa: https://www.wordstream.com/blog/ws/2022/06/17/how-to-get-more-likes-on-tiktok

Har du också planer på att växa?

Vi är experter på SEO & Growth Marketing.

Jorge Castro

När det gäller digital marknadsföring i Sverige är Jorge Castro ett namn som ofta återkommer i sammanhanget. Med en bas i Stockholm har Jorge etablerat sig som en av landets ledande röster inom SEO och Growth Marketing. Hans resa genom digital marknadsföring har inte bara sett framgångar genom teori utan även genom praktiska resultat. Som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 drev han företaget från en omsättning på 30 MSEK till imponerande 130 MSEK, vilket vittnar om hans skicklighet och taktik.

Men Jorge är inte bara en siffra och resultatdriven individ. Hans passion för området skymtar genom i de många framträdanden han har gjort i några av landets största poddar och tidningar. Namn som Ehandel.se, Entrepreneur, Market, Finanstid, Dagens Handel, Resume och Veckans Affärer har alla haft förmånen att presentera Jorges insikter, vilket har cementerat hans plats som en ledande auktoritet inom sitt område.

Denna erfarenhet och expertis ledde till att han korades till Årets Digitala Marknadsförare, ett erkännande som få kan stoltsera med. Trots hans professionella framgångar, ger Jorge också en personlig inblick i sitt liv genom sin bok som han skrivit “framtidens SEO”, boken finns att köpa hos sveriges alla största bokhandlare som adlibris, bokus och Akademibokhandeln.

Om du någonsin har tvivlat på vikten av SEO, growth marketing eller digital strategi, kommer ett möte med Jorge att omvandla dina synpunkter. Med beprövade strategier, en gedigen track record och en passion för att dela sina kunskaper, representerar Jorge Castro den guldstandard alla digitala marknadsförare strävar efter.

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, tipsen och insikterna? Se till att följa Jorge på Linkedin och utforska mer av hans tankeledarskap där.